​Kontakt os på  telefon

25 78 07 14    |    29 72 89 94

Glarmester  udfører alt i glasreparationer og -udskiftning

​D&J Entreprise ApS udfører alle glarmester opgaver i Brøndby, Glostrup & Rødovre, i forbindelse med ruder og facader af glas, men også billedrammer, spejle og endda glasgulve. Vores glarmester kommer gerne i private boliger, erhvervsejendomme og boligforeninger, og alle vores medarbejdere er naturligvis faglærte.

Vi udfører endvidere akutte opgaver, hvor vores glarmester kan afdække efter indbrud eller hærværk, hvorpå vi kan sætte nye glas i hurtigst muligt. Vi udfører med andre ord forsikringsskader af alle slags. Det kan naturligvis også være glas, der blot er smadret ved et uheld.

Vi er specialister i specialopgaver

​Vi har en del specialopgaver, hvor vores glarmester designer ruder og glas med særlige mål eller til specielle formål. De lidt mere specielle opgaver drejer sig om blyruder, kitruder, gelænderglas, gulvglas, terrasseglas og glasvægge samt montre og facader til for eksempel butikker.​

Få udskiftet vinduer og ruder af vores glarmester

De fleste af vores mange kunder får dog udført mere traditionelt arbejde som udskiftning af vinduer, således der kommer nye og tætte energiruder. Det kan også være udskiftning af duggede termoruder, ligesom det kan være udskiftning af glas i klassiske forsatsvinduer. 

Vi vil naturligvis give gode råd og vejledning, inden vi går i gang med en opgave.

Kontakt os for professionelt glarmesterarbejde

Du kan kontakte D&J Entreprise ApS i Brøndby Strand, hvis du ønsker besøg af vores glarmester. Vi ser eksempelvis frem til at hjælpe dig med montering af vinduer i dit hjem.

​Du kan ringe på tlf. 25 78 07 14 / 29 72 89 94, eller du kan skrive til e-mail kontakt@dogjentreprise.dk, så vi kan sende et uforpligtende tilbud.

Få et gratis tilbud!

Udfyld gerne formularen så kontakter

vi dig hurtigst muligt​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO

​D&J Entreprise  ApS

CVR:  35381104