​Kontakt os på  telefon

25 78 07 14    |    29 72 89 94

​Velkommen til D&J ENTREPRISE ApS i Brøndby

​​D&J Entreprise ApS er et tømrer- og glarmesterfirma i Brøndby Strand. Vi udfører alle former for renovering, reparation, udskiftning og byggeri i forbindelse med huse, lejligheder, virksomheder, butikker og institutioner. Vi kan endvidere tilbyde forskellige former for specialløsninger inden for spejle, glas, ruder og vinduer af enhver slags, form og størrelse.

Vores ekspertise dækker over følgende områder:

​Vi har stor erfaring med entrepriser og byggearbejde

​D&J Entreprise blev etableret som et I/S af Dennis Michell Taagaard Jensen og Jesper Fraussing Stormly for 7 år siden, men i 2013 blev det ændret til et ApS. Vi har hver især henholdsvis 14 og 20 års erfaring som tømrere, og i dag har firmaet 6 faglærte medarbejdere.

D&J Entreprise holder til på Vestegnen, men ved lidt større opgaver kører vi på hele Sjælland. Vi lægger vægt på at være pris- og kvalitetsbevidste. Derfor er vi altid fair med priserne. Dertil kommer, at vi er færdige med vores opgaver til tiden. Og vi står gerne for det hele, så der ikke opstår løse ender.

D&J Entreprise kan i den forbindelse tilbyde totalentrepriser, hvor vi trækker på vores faste samarbejdspartnere fra andre faggrupper end vores egne. Det kan være elektrikere, murere og VVS-installatører, der skal hjælpe os med at fuldføre en totalentreprise.

Ring til os for at få et godt og uforpligtende tilbud

​D&J Entreprise ApS kan kontaktes på telefon 25 78 07 14 eller 29 72 89 94. Du kan endvidere skrive til vores e-mail kontakt@dogjentreprise.dk. Vi kan derefter aftale nærmere med henblik på at udarbejde et uforpligtende tilbud.​

Send os en besked her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO

​D&J Entreprise  ApS

CVR:  35381104