​Kontakt os på  telefon

25 78 07 14    |    29 72 89 94

Renovering af hus, lejlighed og erhvervsejendom

D&J Entreprise ApS udfører alle opgaver, som tømrer og glarmester, i forbindelse med renovering af hus og ombygning af hus i Brøndby, Glostrup & Rødovre. 

Vi udfører både opgaver i private boliger, erhvervsejendomme og boligforeninger, herunder andelsforeninger og ejerlejlighedsforeninger, men vi kan endvidere lave tilbygninger for husejere, samt ombygning af huset. 

Alle vores medarbejdere er naturligvis faglærte og er meget kompetente, når det kommer til renovering af lejligheder og huse, samt andre bygninger.

Vi tilbyder renovering af hus og totalentrepriser

​En del af vores opgaver drejer sig om husrenovering og lejlighedsrenovering, hvilket ofte kan være en totalrenovering. 

Ved totalentrepriser har vi faste samarbejdspartnere fra andre faggrupper som for eksempel elektrikere, murere og VVS-installatører, men du vil altid have os som kontaktperson, og kontaktpersonen vil være den samme under hele projektet. 

Når vi er færdige, bortskaffer vi alt affald og alle byggematerialer, så vi efterlader din bolig, i samme stand, som da vi ankom.

Andre former for renovering af hus kan være tagrenovering i forbindelse med for eksempel tegl, eternit, beton eller stål.​ 

Det kan endvidere være facaderenovering i forbindelse med blandt andet træ, aluminium eller glas. Dertil kommer, at vi har en del udskiftning af vinduer i private beboelser, andelslejligheder, ejerlejligheder og erhvervsejendomme.

Alle former for renovering

​Vi tilbyder med andre ord alle former for renovering, udskiftning og nyetablering af køkkener, tage, lofter, vinduer, indvendige døre, paneler, gulve og tilbygninger, herunder terrasser og carporte. 

Ved en totalrenovering, vil vi også sørge for at hente hjælp fra andre relevante faggrupper, så alle dele af din husrenovering bliver varetaget med højeste professionalisme og effektivitet.

Forud for enhver opgave starter vi med at holde et uforpligtende møde ude hos kunden, hvor vi gennemgår projektet og de forskellige muligheder.

Kontakt os for inspiration og tilbud på renovering

Hvad koster renovering af hus? Kontakt gerne D&J Entreprise ApS i Brøndby Strand for at få et uforpligtende tilbud på renovering af hus. Vi kan ikke give et prisoverslag, før vi kender til din opgave og ønsker til materialer og så videre. Vi kan også hjælpe dig som alm. tømrer med diverse opgaver.

Du kan ringe på telefon 25 78 07 14 / 29 72 89 94 eller skrive til kontakt@dogjentreprise.dk.​ Hvis du mangler inspiration, er du også velkommen til at tage en snak med en af de erfarne tømrere.

Få et gratis tilbud!

Udfyld gerne formularen så kontakter

vi dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO

​D&J Entreprise  ApS

CVR:  35381104